Поділитись:

Ранок після ракетної атаки на Україну: що у Луцьку зі світлом (відео)

Четвер, 24 листопада 2022, 08:10

Після повного відключення електропостачання у місті у середу, 23 листопада, зранку наступного дня світло у Луцьку почало з'являтися в окремих районах. 

Так, о сьомій ранку світло з'явилося на частині вулиці Гулака-Артемовського, що на Привокзальному, та в районі 15 школи. Електропостачання відновили на проспекті Відродження, проспекті Молоді, частково на вулиці Дубнівській. На Львівській у Луцьку світло було до 7:00, але потім знову зникло. Район ЛПЗ також поки без світла. 

З'явилася електроенергія і на вулиці Холмській у центрі. Щоправда, сусідні вулиця Коперника та проспект Волі досі без світла. 

Електропостачання не відновили поки на 33-му, 40-му мікрорайонах, у сусідніх селах Гірка Полонка, Липини та Кульчин.

Міський голова повідомив, що всі котельні, крім котельні по вул. Карбишева заживлені, незабаром тепло буде в квартирах лучан. Підключення котельні по вул. Карбишева триває. Щойно вона буде заживлена, за кілька годин тепло отримають лучани, що є абонентами цієї котельні.

Всі водозабори заживлені, основні КНС заживлені. Вода є скрізь. Протягом вчорашнього вечора та вночі працювала снігоприбиральна й посипальна техніка. Щойно перевіряли стан основних доріг та тротуарів, все нормально. Допрацьовуємо другорядні вулиці.

Енергетики працюють та заживлюють в першу чергу критичну інфраструктуру. Окремі мікрорайони міста отримали електроенергію ще вчора ввечері, окремі - сьогодні зранку. Заживлення міста й навколишніх сіл триває.

Енергетики нагадують, що графік планових відключень на Волині наразі не діє. Внаслідок ракетної атаки ворога знеструмлена значна частина Волині. Фахівці «Волиньобленерго» цілодобово працюють над відновленням електропостачання. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів