Поділитись:

У Луцьку «паркохами» заважають роботі громадського транспорту (фото)

Середа, 23 листопада 2022, 09:25
У Луцьку «паркохами» заважають роботі громадського транспорту (фото)

У Луцьку муніципали склали адмінпротоколи на водіїв, які припаркували свої автівки на зупинках громадського транспорту біля Завокзального ринку.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці департаменту муніципальної варти Луцької міської ради.

«Розмістивши свій автомобіль на зупинці громадського транспорту, ви створюєте перешкоду для маршрутних транспортних засобів, утруднюєте процес посадки та висадки пасажирів, заїзду і виїзду з посадкового майданчика, не говорячи про уповільнення руху вулицею чи проспектом», – йдеться у повідомленні.

Задля забезпечення безпеки дорожнього руху та підвищення культури паркування, а також належної роботи громадського транспорту,  інспектори з паркування муніципальної варти проводять у Луцьку активну роботу щодо притягнення до адміністративної відповідальності порушників правил зупинки стоянки та паркування транспортних засобів.

Довідково: 
п. 15.9 «е» ПДР України: зупинку заборонено ближче 30 м від посадкових майданчиків для зупинки маршрутних транспортних засобів, а коли їх немає - ближче 30 м від дорожнього знака такої зупинки з обох боків.
За порушення вказаного пункту ПДР передбачена відповідальність згідно з ч. 3 ст. 122 КУпАП у вигляді накладення штрафу в розмірі 680 грн.

У Луцьку «паркохами» заважають роботі громадського транспорту (фото)У Луцьку «паркохами» заважають роботі громадського транспорту (фото)У Луцьку «паркохами» заважають роботі громадського транспорту (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024