Поділитись:

Росіяни в Бєлгородській області формують «лінію оборони»

Вівторок, 22 листопада 2022, 12:07

Росіяни на кордоні України в Бєлгородській області зводять оборонні споруди.

Про це пише Мілітарний.

Губернатор області РФ В’ячеслав Гладков опублікував нові кадри з будівництва «лінії оборони». Він заявив, що оборонні рубежі формуються через напружену обстановку в регіоні, зокрема численні обстріли.

За словами Гладкова, роботи на різних ділянках ведуть із квітня цього року та «виконують у великому обсязі».

 

На фото видно, що одна з викопаних траншей заповнена водою, ймовірно, її затопили ґрунтові води.

 

Ще у жовтні Росія демонстративно почала показувати процес будівництва так званої «лінії оборони» в Бєлгородській області поблизу кордону з Україною.

Тоді на фото і відео було зафіксовано викладення бетонних «пірамідок» у дві лінії на відстані 2-3 метри одна від іншої без закопування в ґрунт.

 

Росіяни стверджували, що ці фортифікаційні оборонні споруди будуть об’єднані у ешелоновану оборону і таких ліній буде кілька.

За словами куратора, зведення цих укріплень у Бєлгородській області мало бути продовженням так званої «лінії Вагнера», яку росіяни восени почали зводити на окупованій частині Луганщини.

Російські пропагандисти стверджують, що лінію оборони будуватимуть від російсько-українського кордону до Кремінної, а потім на південь до Світлодарська, а це понад 200 кілометрів.

 

До будівництва укріплень російські окупанти залучили інженерні машини МДК-3. Це навісні роторні траншейні екскаватори поперечного копання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів