Поділитись:

Підгайцівська громада виборола дві нагороди на обласному фестивалі спорту

Понеділок, 21 листопада 2022, 18:40

У неділю, 20 листопада, команда Підгайцівської громади взяла участь  у чемпіонаті Волинської організації ВФСТ «Колос» з дартсу, настільного тенісу, шахів та шашок, присвяченого Дню працівників сільського господарства за програмою обласних сільських спортивних ігор Волині 2022 серед команд міських, сільських та селищних територіальних громад.

Про це повідомляють на сайті ОТГ.

Цьогоріч у чемпіонаті брали 7 міських команд та 9 команд сільських громад Волині. Незважаючи на професійність суперників, Підгайцівська громада показала достойний результат, гідно конкуруючи із гравцями міських команд.

Наші учасники-аматори у двох видах змагань увійшли в трійку лідерів попри те, що змагались, зокрема, і з кандидатами в майстри спорту, учасниками всеукраїнських чемпіонатів із міських спортивних шкіл області.

 

 

Третє місце із шашок здобула мешканка села Воротнів, заступниця директора місцевої школи Людмила Філовець, якій довелося грати із сильними учасниками всеукраїнських змагань.

 

 

 

Четверте місце з настільного тенісу серед жінок отримала Олена Мартинюк із Борохова, поступившись бронзовій призерці кількома очками.

 

 

 

Микола Римар з села Романів, Назар Гунько із Липин та Микола Палічук зі Звірова теж достойно змагались за честь громади, здобувши 5 та 6 місця у загальному рейтингу із 16 учасників.

«Попереду нові перемоги та новий досвід. Дякуємо за підготовку до змагань та командний дух спортивним інструкторам Центру культури, туризму, молоді та спорту Підгайцівської сільської ради Володимиру Харчуку та Віталію Шкорупському», – йдеться на сайті ОТГ.

 

 

 

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 березня 2024
24 березня 2024
21 березня 2024
18 березня 2024
15 березня 2024
13 березня 2024
11 березня 2024
05 березня 2024