Поділитись:

Ошукала стареньких: у Луцьку затримали шахрайку з Луганської області (фото)

Понеділок, 21 листопада 2022, 12:45
Ошукала стареньких: у Луцьку затримали шахрайку з Луганської області (фото)

В обласному центрі Волині затримали 44-річну шахрайку з Луганської області, яка видурювала гроші в пенсіонерок.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

У п’ятницю, 18 листопада, до поліції звернулася 85-річна мешканка Луцька. Жінка розповіла, що до неї на стаціонарний телефон зателефонувала невідома особа й повідомила, що її сусідка потрапила в аварію, необхідні кошти на операцію. За деякий час до лучанки прийшла жінка, яка забрала тисячу євро. Лише згодом пенсіонерка зрозуміла, що має справу з аферистами.   

Під час першочергових оперативних заходів поліцейські встановили особу зловмисниці та відстежили маршрут руху, буквально за декілька годин її затримали на автостанції.

Як з’ясувалося, шахрайка, 44-річна мешканка Луганської області, раніше судима за розбій. Також встановлено, що вона причетна до скоєння ще одного шахрайства на території міста. Днем раніше за цим же методом жінка ошукала 80-річну місцеву мешканку на 400 доларів, 100 євро та 3000 гривень.  

Шахрайку затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Їй оголосили про підозру за скоєння шахрайств та обрали запобіжний захід 60 діб тримання під вартою з правом внесення застави.

Ошукала стареньких: у Луцьку затримали шахрайку з Луганської області (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів