Поділитись:

У США замкнену на рік у спальні дівчинку випадково врятували поліцейські

Понеділок, 21 листопада 2022, 03:45
У США заарештовано чоловіка та двох жінок, які на рік замкнули дівчинку-підлітка у спальні. Про це повідомляє KVVU-TV.

Поліція міста Лас-Вегас, штат Невада, прибула на виклик у північну частину міста вдень 4 листопада. Той, хто дзвонив, повідомив про якусь підозрілу активність біля одного з будинків. На місці правоохоронці виявили дівчинку, яка намагалася забратися приставними сходами на другий поверх приватного будинку.
Очевидці розповіли, що перед цим вона увійшла у двір сусідського будинку і попросила дати їй якісь їжі та води. З'ясувалося, що перед тим, як дівчинку-підлітка випадково врятували поліцейські, вона вибралася з другого поверху за допомогою пов'язаних разом предметів одягу. "Дівчинка повідомила, що батьки замкнули її в кімнаті, рідко годували і не давали користуватися ванною кімнатою",  йдеться в офіційному звіті.

Поліцейські зв'язалися з матір'ю постраждалої та поцікавилися, чому її дитина була замкнена. Жінка ухилилася від відповіді та заявила, що не хоче, щоб поліція входила до будинку до її повернення.

У кімнаті, де жила дівчинка, правоохоронці виявили накрите простирадлом коробку з ліжковими пружинами, яка заміняла в'язниці спальне місце, та відро з випорожненнями. Крім того, з'ясувалося, що в тій же кімнаті проживав 13-річний хлопчик. Поліції вдалося встановити, що дівчинка-підліток перебувала за таких умов не менше року.

У результаті було заарештовано матір дівчинки, Адді Гонсалес, Марію Пасарін, яка виявилася бабусею постраждалої, і якийсь чоловік на ім'я Даніель Омескуа. Трійцю звинуватили у незаконному позбавленні волі та жорстокому поводженні з дітьми. Перше засідання суду у цій справі має відбутися 21 листопада.

У грудні 2020 року повідомлялося, що мешканка Стокгольма тримала свого сина під замком протягом 28 років. 41-річного чоловіка виявила родичка родини.

 

Надрукувати
мітки:
коментарів