Поділитись:

Українську біженку, яка розбила сім'ю британця, затримала поліція: що трапилося

Середа, 28 вересня 2022, 13:00
Українську біженку, яка розбила сім'ю британця, затримала поліція: що трапилося

Українську біженку зі Львова, яка стала скандально відомою через те, що розбила сім'ю британців, які її прихистили, затримала поліція. Дівчина намагалася виламати двері до будинку, який орендувала зі своїм коханим Тоні Гарнеттом, який заради неї покинув дружину і двох дітей. Українку, до слова, він теж нещодавно покинув. 

Нагадаємо, 29-річний британський охоронець Тоні Гарнетт пішов від 28-річної дружини Лорни після того, як закохався в 22-річну Софію Каркадим зі Львова. Це сталося через 10 днів після того, як українка приїхала в його будинок. Чоловік кинув двох дітей і пояснив це тим, що «закохався в українку з першого погляду».

Тоні і СофіяТоні і Софія
 

Кохання було недовгим. 27 вересня видання Daily Mail повідомило, що українку затримала поліція при спробі проникнути у квартиру Тоні.

22-річна Софія Каркадим каже, що вона спустошена після того, як Тоні Гарнетт розірвав їхні чотиримісячні стосунки, а також після її арешту за те, що вона намагалася вибити ногою двері їхнього орендованого помешкання та кричала: «Тоні, я кохаю тебе».

Дівчина нарікає, що у Британії в неї немає ні друзів, ні грошей, ані дому. Вона змушена жити в огидному місці, куди її поселила поліція Бредфорду. Софії заборонили наближатися до Тоні чи як-небудь контактувати з ним. 

Українка не розуміє, як таке могло трапитися, і зізнається, що в неї все ще є почуття до Тоні. 

«Я ніколи не кривдила Тоні. Я ніколи не нападала на нього. Мене засмутило те, що стосувалося його колишньої дружини Лорни та їхніх дітей. Але він пообіцяв, що подбає про мене і зробить усе добре. Ми збиралися одружитися, але я знала, що він не зможе більше мати дітей (він переніс вазектомію, яку, як він заявив, збирався скасувати), і я думала, що ми зможемо мати дітей через п’ять-шість років. Але тепер я не знаю, що робити. Я, мабуть, повернуся. Але я дуже засмучена. Я мріяла про своє життя з Тоні. Не розумію, як це сталося. Він не дозволив мені увійти до нашого власного будинку і двічі спровокував мій арешт, тому що я хотіла поговорити з ним наодинці. Він порвав зі мною через повідомлення і викинув мене на вулицю, йому байдуже, де я перебуваю, чи я в безпеці. Він демонструє зовсім інше обличчя, ніж те, що показував раніше. Тоні каже, що хоче допомагати людям, але йому байдуже до своєї дівчини, і він просто вигнав мене», – скаржиться дівчина. 

Тоні і ЛорнаТоні і Лорна
 

У медіа також згадують «інцидент з ножем». Нібито Софія кинула ніж в стіну через ревнощі, і це дуже злякало Тоні. Софія каже, що його в той час навіть не було в будинку. 

Дівчина каже, що втекла з України після токсичних стосунків – колишній партнер зламав їй щелепу. Тепер вона не знає, коли зможе повернутися додому. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів