Поділитись:

Війну навряд чи вдасться закінчити до весни, – Єрмак

Неділя, 20 листопада 2022, 08:31

Керівник Офісу Президента Андрій Єрмак вважає, що завершити розв'язану росією війну до весни наступного року Україні навряд чи вдасться.

Про це Єрмак сказав під час виступу на Міжнародному безпековому форумі у Галіфаксі, коментуючи висловлювання заступника міністра оборони України Володимира Гаврилова про те, що «українські сили можуть повернутися в Крим до кінця грудня, а вся війна з росією завершиться навесні».

«Звучить, ніби ця фраза заступника міністра оборони України, – це мрія. Звісно, мільйони українців мріють, аби ця війна завершилася якомога швидше. Утім, я буду більш реалістичним»,– зауважив Єрмак.

Він нагадав, що цього року Україна досягла успіхів на полі бою, визволивши Херсон та просунувшись на Харківському напрямі.

«Утім ця війна триває, і я не готовий назвати точний день і час, коли ми переможемо. Але це точно станеться», – наголосив керівник Офісу Президента.

Із його слів, усупереч негативним прогнозам стосовно стійкості України на початку вторгнення, нині більшість людей у світі переконані в нашій невідворотній перемозі.

«Кожного дня, щохвилини ми робимо усе можливе, аби наша спільна з партнерами перемога настала якомога швидше», – запевнив Єрмак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів