Поділитись:

Ілон Маск у пошуках нового лідера для Twitter

П'ятниця, 18 листопада 2022, 05:45
Ілон Маск у пошуках нового лідера для Twitter

Незабаром Ілон Маск шукатиме людину, яка могла б очолити Twitter для того, щоб менше приділяти часу вирішенню справ у медіакомпанії. 

Про це повідомляє сайт новин Луцька та Волині «Конкурент» з посиланням на Technology.org.

Новий генеральний директор Twitter заявив, що його план полягає в тому, щоб завершити реорганізацію щойно придбаної компанії, а потім передати роботу керівника компанії призначеному директору.

Ці коментарі Маск давав як свідчення в суді штату Делавер, де він повинен захищатися від претензій інвесторів Tesla. Інвестори заявили, що він отримав свій пакет у сумі $56 млрд на Tesla «занадто легко», тому що його цільові показники нібито були встановлені на рівні, якого було не надто важко досягти.

Інвестори також висловлюють стурбованість тим, що генеральний директор, можливо, витрачає занадто багато часу у Twitter, залишаючи Tesla осторонь в той час, коли компанія, можливо, потребує більше уваги, ніж будь-коли. На тлі цієї нестабільності акції Tesla сьогодні впали на 3%.

Маск пояснив свою позицію, заявивши, що йому потрібно більше часу приділяти Twitter, щоб поставити цю соціальну мережу «на правильний шлях». Він також згадував, що деякі інженери з Tesla брали участь в оцінці інженерних команд Twitter.

«Для реорганізації компанії необхідний сплеск активності. Але потім я розраховую скоротити свій час у твітері», – сказав генеральний директор Tesla.

Нагадаємо: Ілон Маск переконаний, що біткоїн візьме своє, просто на це потрібен час.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Надрукувати
мітки:
коментарів