Поділитись:

Священник, який судиться з батьком загиблої волинської захисниці, прийшов на засідання

Понеділок, 14 листопада 2022, 14:12
Священник, який судиться з батьком загиблої волинської захисниці, прийшов на засідання

Священник УПЦ МП Святослав Чижук, який звернувся до суду з позовом проти батька загиблої військової медички Олени Созонюк, прийшов на друге судове засідання у справі про побиття.

Нагадаємо, православний священник звинувачує Василя Созонюка у тому, що чоловік побив його та погрожує вірянам «московського патріархату» у їхньому селі. Мешканці села стали на захист родичі Созонюків і кажуть, що піп постійно провокує Василя. 

Перше засідання у справі відбулося 3 листопада. Тоді священник не прийшов на суд, і в коментарі журналістам пояснив, що боявся за своє життя. На суд прийшло багато побратимів Олени, а також односельці родини. 

Під час засідання на початку листопада Святослав Чижук клопотав про розгляд справи без його присутності. Його прохання не задовільнили, і на друге засідання, яке мало відбутися вже у понеділок, 14 листопада, попа зобов'язали з'явитися. 

Священник, який судиться з батьком загиблої волинської захисниці, прийшов на засіданняСвященник, який судиться з батьком загиблої волинської захисниці, прийшов на засідання 

Довідково:
28-річна бойова медичка 14-ї ОМБр Олена Созонюк загинула на Харківщині 3 вересня, рятуючи життя побратимів. Вона стала до лав українського війська ще у 2015 році. 8 вересня її поховали у селі Обенижі Ковельського району. В Олени залишилася трирічна донечка Оксана. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
17:09
23 квітня 2024
22 квітня 2024
21 квітня 2024
20 квітня 2024