Поділитись:

Волинські рятувальники вирушили на Чернігівщину (фото)

Понеділок, 14 листопада 2022, 11:25
Волинські рятувальники вирушили на Чернігівщину (фото)

Волинські рятувальники вирушили у Чернігівську область для проведення навчань з цивільним населенням щодо ризиків, пов’язаних із поводженням з вибухонебезпечними предметами на деокупованих територіях.

Про це у понеділок, 14 листопада, повідомили на фейсбук-сторінці Головного управління ДСНС України у Волинській області.

Позаштатна група співробітників ДСНС, до складу якої увійшли працівники обласного навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності, учбового пункту аварійно-рятувального загону спецпризначення та групи піротехнічних робіт ГУ ДСНС України у Волинській області, проводитимуть інструктажі з населенням щодо правил безпеки в умовах воєнного стану, зокрема й дій у випадку виявлення вибухонебезпечних предметів, а також надання домедичної допомоги.

Для просвітницької роботи рятувальники використають інформаційні матеріали, ілюстративні засоби, а для навчання азам домедичної допомоги – тренувальні макети.

Група, що працюватиме упродовж наступних двох тижнів, укомплектована засобами бронезахисту й аптечками.

Волинські рятувальники вирушили на Чернігівщину (фото)Волинські рятувальники вирушили на Чернігівщину (фото)Волинські рятувальники вирушили на Чернігівщину (фото)Волинські рятувальники вирушили на Чернігівщину (фото)Волинські рятувальники вирушили на Чернігівщину (фото)Волинські рятувальники вирушили на Чернігівщину (фото)Волинські рятувальники вирушили на Чернігівщину (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів