Поділитись:

Волинські сапери знайшли 8 снарядів у Луцькому районі та 46 – на Донеччині (фото)

Середа, 09 листопада 2022, 16:45
Волинські сапери знайшли 8 снарядів у Луцькому районі та 46 – на Донеччині (фото)

Волинські піротехніки продовжують знаходити небезпечні знахідки часів Другої світової війни, а також розміновувати деокуповані у ході сучасної війни території України.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Головного управління ДСНС України у Волинській області.

У вівторок, 8 листопада, працівники групи піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення Головного управління ДСНС України у Волинській області продовжили роботи із суцільного розмінування території у Луцькому районі. Група піротехніків працювала біля села Немир. У лісосмузі сапери виявили й вилучили вісім артилерійських снарядів: чотири – калібру 76 мм та ще чотири – 152 мм.

Також волинські піротехніки працюють на деокупованих територіях Донеччини. Минулого тижня вони здійснювали розмінування на різних ділянках Краматорського району, де відбулися активні бойові дії. У результаті проведених робіт вони вилучили й знешкодили 46 боєприпасів та обстежили територію площею понад сім гектарів.

Загалом з 28 вересня, відколи група волинських піротехніків працює на Донеччині, вилучено й знешкоджено 379 боєприпасів різного ґатунку, обстежено територію понад 100 гектарів.

Волинські сапери знайшли 8 снарядів у Луцькому районі та 46 – на Донеччині (фото)Волинські сапери знайшли 8 снарядів у Луцькому районі та 46 – на Донеччині (фото)Волинські сапери знайшли 8 снарядів у Луцькому районі та 46 – на Донеччині (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів