Поділитись:

Волинь відгороджують від Білорусі бетонним парканом (фото, відео)

П'ятниця, 11 листопада 2022, 17:45
Волинь відгороджують від Білорусі бетонним парканом (фото, відео)

На Волині облаштовують нові інженерні споруди на кордоні з Білоруссю: залізобетонний паркан із колючим дротом протягнувся вже на три кілометри, роботи тривають.

Про це повідомив у телеграмі заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко.

«Зараз на Півдні наші люди зустрічають наших військових, а на Півночі кипить інша робота – тут зводять стіну на кордоні з Білоруссю.

Рів, насип, залізобетонний паркан з колючим дротом – це інженерні загородження, які будують на Волині.

Таким чином вже облаштовано близько 3 км кордону, роботи тривають. Це ще не все, але подробиць розкривати не будемо», – написав він.

Тимошенко додав, що такі роботи ведуться також у Рівненській та Житомирській областях. Зводять фортифікаційні споруди та облаштовують кордон і у регіонах, які межують з територією РФ.

Він зазначив, що прикордонники цілодобово відстежують ситуацію, мають все необхідне обладнання для того, щоб побачити ворога далеко в тилу.

«Важливо, що над облаштуванням кордону системно працює обласна влада та місцевий бізнес. Ми всі хочемо захисту, ми робимо все, щоб зупинити навіть гіпотетичне просування ворога.

Працюємо системно, одночасно по всій Україні!», – додав Тимошенко.

Волинь відгороджують від Білорусі бетонним парканом (фото, відео)Волинь відгороджують від Білорусі бетонним парканом (фото, відео)Волинь відгороджують від Білорусі бетонним парканом (фото, відео)Волинь відгороджують від Білорусі бетонним парканом (фото, відео)Волинь відгороджують від Білорусі бетонним парканом (фото, відео)Волинь відгороджують від Білорусі бетонним парканом (фото, відео)Волинь відгороджують від Білорусі бетонним парканом (фото, відео)Волинь відгороджують від Білорусі бетонним парканом (фото, відео) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів