Поділитись:

Equals залучає $15 млн інвестицій для прискорення роботи з електронними таблицями

П'ятниця, 11 листопада 2022, 04:20
Equals залучає $15 млн інвестицій для прискорення роботи з електронними таблицями

Equals, нью-йоркський стартап, що має на меті кинути виклик домінуванню Excel за допомогою надсучасної електронної таблиці, сьогодні оголосив про залучення 16 мільйонів доларів США в рамках раунду фінансування серії. А під керівництвом Андресена Горовіца (a16z), за участю Craft Ventures, Box Group, Worklife та Combine. Співзасновники Ben McRedmond і Bobby Pinero, два колишніх співробітники Intercom, стверджують, що Equals – одна з небагатьох електронних таблиць з вбудованим підключенням до баз даних, керуванням версіями і функцією спільної роботи.

Про це пише сайт новин Луцька та Волині «Конкурент» з посиланням на TechCrunch.com.

Equals – не перший стартап, який прагне знищити традиційні електронні таблиці. Звичайно, є Airtable, а також Spreadsheet.com, Actiondesk і Pigment –остання з яких у листопаді минулого року зібрала 73 мільйони доларів за свій сервіс аналізу та візуалізації даних. Але Пінеро, генеральний директор Equals, стверджує, що програма унікальна тим, що вона не стільки замінює електронні таблиці, скільки включає в себе додаткові інструменти, такі як інтеграція реальних даних.

«Equals походить від дійсно простого і очевидного розуміння: що електронна таблиця – це найкращий спосіб проводити аналіз «Excel був створений майже 40 років тому. Google Таблиці – 16 років тому. Те, як компанії працюють сьогодні, суттєво відрізняється. Наші дані доступні. Ми повинні автоматизувати більшу частину болісної, ручної роботи по занесенню даних в електронну таблицю. І за останнє десятиріччя ми так багато дізналися про те, як краще співпрацювати командам. Електронна таблиця повинна враховувати ці знання. Це – Equals», – сказав Пінеро в інтерв'ю TechCrunch.

Клієнти можуть використовувати Equals для побудови аналізу з даними в режимі реального часу безпосередньо з бази даних або сховища даних, з використанням або без використання мови послідовних запитів. Він підтримує стандартні формули і пропонує шаблони для поширених випадків використання, таких як відстеження періодичних доходів і вимірювання зацікавленості користувачів.

Незабаром Equals зможе імпортувати скрипти, які дозволять користувачам підключати електронні таблиці до різних інтерфейсів програмування додатків та внутрішніх інструментів за допомогою JavaScript або Python. Також на черзі зведені таблиці та конектори до додатків бізнес-аналітики від Salesforce, QuickBooks, Stripe та Google Analytics.

«Equals надає величезну можливість отримати доступ до даних зацікавленим сторонам бізнесу - як правило, людям, які не мають можливості отримати свої власні дані. Можливість працювати з даними в зручному для них інструменті, яким вони вже вміють користуватися - електронних таблицях. Більше ніяких
електронних таблиць, на ручне оновлення яких команда витрачає години. Більше не потрібно скидати дані з BI-інструментів в електронні таблиці для подальшого аналізу», – пояснив Пінеро. 

Багатообіцяюче, але Пінеро добре знає про труднощі, які чекають на нього попереду. Він не очікує, що Equals з 10 співробітниками буде прибутковою протягом деякого часу - за його словами, доходи від Серії А підуть в основному на дослідження і розробки; на сьогодні Equals зібрала 23 мільйони доларів - і платформа залишиться закритою за списком очікування в очікуванні наступного великого випуску продукту. Пінеро стверджує, що нині вже підписалися
«тисячі» людей.

«Це говорить про хвилювання і суперництво, що на цьому ринку ми змогли підняти значну серію А. Ми маємо більше восьми років злітно-посадкової смуги. Ми дуже добре позиціонуємось, щоб пережити цей спад, як би довго він не тривав. Як то кажуть, компанії покоління будуються під час таких спадів, і ми
плануємо зробити Equals однією з таких компаній», – додав Пінеро.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Надрукувати
мітки:
коментарів