Поділитись:

«Укрнафта» заявила, що її центральний офіс заблокували озброєні люди

Середа, 09 листопада 2022, 11:55
«Укрнафта» заявила, що її центральний офіс заблокували озброєні люди

ПАТ «Укрнафта», яка днями була відчужена державою, заявила про блокування центрального офісу озброєними людьми, працівників не допускають до робочих місць.

Про це у середу, 9 листопада, повідомила пресслужба компанії у фейсбуці.

«Починаючи з 20.00 08.11.2022 роботу центрального офісу ПАТ "Укрнафта" було заблоковано озброєними людьми. Сьогодні вранці співробітники та керівники компанії не були допущені на робочі місця», – заявили в «Укрнафті».

Компанія стверджує, що представники акціонерів НАК «Нафтогаз» та Міноборони не надали документів щодо роботи компанії в новому форматі або рішення суду, що санкціонує проведення силових дій.

«Укрнафта» є найбільшою нафтовидобувною компанією країни. НАК «Нафтогаз України» належить 50%+1 акція "Укрнафти", а групі компаній, пов'язаних з колишніми акціонерами ПриватБанку Ігорю Коломойському та Геннадію Боголюбову, – близько 42% акцій.

Нагадаємо: раніше повідомлялося, що стратегічно важливі підприємства, які пов'язані з Костянтином Жеваго, Ігорем Коломойським, Вячеславом Богуслаєвим та Костянтином Григоришиним перейдуть у власність держави.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів