Поділитись:

У центрі Луцька комунальники «перепахали» пішохідну зону (фото)

Середа, 09 листопада 2022, 11:06

У Луцьку комунальники не прибрали за собою після проведення земельних робіт, внаслідок чого пішохідна зона опинилася в неналежному стані.

Про це у середу, 9 листопада, повідомили на фейсбук-сторінці департаменту муніципальної варти Луцької міської ради.

Інспектори відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста виявили незадовільний стан пішохідної зони, на якій велися земляні роботи, на вулиці Світлій, 1, що у центрі Луцьку.

«До виконання робіт дана ділянка дороги була заасфальтована, виглядала охайно та була безпечною для пересування пішоходів. Зараз вулиця виглядає, м’яко кажучи, не надто привабливо: багнюка, змішана із залишками асфальтного покриття, не встановлені належним чином бордюри, хоч і дбайливо складені збоку доріжки, щоб не заважали», – зазначили у департаменті.

Муніципали з'ясували,що роботи з ремонту кабельної лінії здійснювало ПрАТ «Волиньобленерго». 

Враховуючи численні звернення мешканців прилеглих вулиць, а також той факт, що виданий департаментом дозвільний документ на проведення робіт за цією адресою закінчився, інспектор відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста видав припис відповідальній особі на усунення порушення, а саме – відновлення благоустрою на цій ділянці до належного стану.  

У разі невиконання умов припису на відповідального буде складений адмінпротокол згідно зі ст. 152 КУпАП. Посадовій особі підприємства загрожує штраф від 850 до 1700 грн.

«Департамент муніципальної варти звертається до усіх балансоутримувачів інженерних мереж, а також тих виконавців, хто отримував чи планує отримувати ордер на проведення земляних робіт: не нехтуйте Правилами благоустрою міста Луцька, своєчасно та в повному обсязі здійснюйте відновлення благоустрою у зоні виконання робіт, не чекайте приписів чи протоколів від інспекторів!», – додали у мунварті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 березня 2024
22 березня 2024
18 березня 2024
13 березня 2024
11 березня 2024
08 березня 2024
13:45