Поділитись:

У Луцьку муніципали посварилися з власником «Чевермето» через банер на паркані (фото)

Понеділок, 07 листопада 2022, 09:40
У Луцьку муніципали посварилися з власником «Чевермето» через банер на паркані (фото)

У Луцьку між власником ресторанну і представниками муніципальної варти виник конфлікт через рекламний щит.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці департаменту муніципальної варти Луцької міської ради.

У Луцьку інспектор мунварти помітив на паркані приватного домогосподарства на вулиці Дубнівській рекламний щит відомого ресторану «Чевермето».

«Відповідно до п.п. 2.5.5.1.13 Правил благоустрою міста Луцька, на об'єктах благоустрою забороняється самовільне розміщення рекламоносіїв», – заявили муніципали.

За словами муніципалів, під час встановлення наявності дозволу на розміщення вказаного рекламного щита власник ресторану «Чевермето» у грубій формі повідомив, що дозвіл йому не потрібен, поводився зухвало, а також погрожував інспекторам департаменту звільненням, оскільки, з його слів, має впливових знайомих.

«Наявність або відсутність знайомств у того чи іншого підприємця не дає жодного права порушувати правила, адже перед законом усі мають бути рівні. І якщо є порядок розміщення реклами в місті Луцьку, то для всіх підприємців він має бути однаковий», – запевнили у мунварті.

У департаменті додали, що рекламний щит буде демонтований.

В коментарях під дописом зазначають, що муніципали влаштували рейд «у надії хабаря», стосовно чого буде подана заява у відповідні органи.

У Луцьку муніципали посварилися з власником «Чевермето» через банер на паркані (фото)У Луцьку муніципали посварилися з власником «Чевермето» через банер на паркані (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів