Поділитись:

США закликають Україну показати готовність до переговорів із путіним

Неділя, 06 листопада 2022, 10:47
США закликають Україну показати готовність до переговорів із путіним

Адміністрація президента США Джо Байдена в приватному порядку закликає українських лідерів заявити про свою готовність вести переговори з росією.

Про це повідомляє Українська правда, посилаючись на The Washington Post.

США, зокрема, просять президента України Володимира Зеленського відмовитися від публічної відмови брати участь у мирних переговорах, поки диктатор володимир путін при владі в рф.

У виданні зазначають, що це спрямовано не на те, щоб посадити Україну і росію за стіл переговорів, а щоб «забезпечити підтримку країн, громадяни яких можуть хвилюватися через перспективу війни на довгі роки».

«Хоча американські чиновники поділяють оцінку своїх українських колег, що путін зараз несерйозно ставиться до перемовин, вони визнають, що заборона Зеленського на перемовини з ним створила занепокоєння в деяких частинах Європи, Африки та Латинської Америки, де руйнівний вплив війни на доступність і вартість їжі та палива відчувається найбільш гостро», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо: наприкінці вересня президент Володимир Зеленський заявив, що Україна готова до діалогу з росією, але вже з іншим її президентом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів