Поділитись:

Детективи й аналітики БЕБ розпочали роботу на Волині

П'ятниця, 04 листопада 2022, 16:22
Детективи й аналітики БЕБ розпочали роботу на Волині

На посади детективів та аналітиків Територіального управління Бюро економічної безпеки у Волинській області призначили сімох співробітників.

Про це повідомили на сайті Бюро економічної безпеки України.

У п'ятницю, 4 листопада, відділ детективів і відділ аналізу інформації та управління ризиками розпочали свою роботу. Йдеться про трьох старших детективів, двох детективів та двох старших аналітиків.

Раніше, конкурсна комісія Територіального управління БЕБ у Волинській області завершила перший відбір детективів та аналітиків на зайняття вакантних посад гласних штатних працівників. Відбір фахівців відбувався у кілька етапів: кандидати складали іспит на знання загального та спеціального законодавства, проходили психологічне тестування, поліграф (за згодою) та співбесіду з членами Конкурсної комісії.

«Ми вже завершили перший конкурсний відбір аналітиків та детективів. Семеро фахівців вже призначено на відповідні посади і вони приступають до виконання службових обов’язків. Конкурс виграли фахівці високого рівня без корупційних бекґраундів. Роботи багато, але ми налаштовані продемонструвати високі результати вже найближчим часом», – розповів керівник ТУ БЕБ у Волинській області Ярослав Войтович.

За словами очільника Теруправління БЕБ у Волинській області, робота нової команди базуватиметься на врахуванні специфіки регіону.

«Сама по собі Волинська область має унікальне територіальне розташування. Залишаючись у глибокому тилу на кордоні з Польщею, саме Волинь концентрує потенційну небезпеку стати новою лінією фронту у випадку вступу у воєнні дії Білорусі як союзника РФ. Працюватимемо у важких умовах соціальної напруги. А втім, перед нами стоять дійсно важливі завдання», – розповів керівник Територіального управління.

Головні завдання роботи ТУ БЕБ у Волинській області:

  • виявлення ризиків і загроз економічній безпеці держави, напрацювання способів їх мінімізації та усунення;
  • забезпечення економічної безпеки держави шляхом запобігання, виявлення, припинення, розслідування кримінальних правопорушень, що посягають на функціонування економіки держави;
  • збирання та аналіз інформації про правопорушення, що впливають на економічну безпеку держави, та визначення способів запобігання їх виникненню в майбутньому;
  • планування заходів у сфері протидії кримінальним правопорушенням, віднесеним законом до його підслідності;
  • виявлення та розслідування правопорушень, пов’язаних з отриманням та використанням міжнародної технічної допомоги.

Нагадаємо, що ТУ БЕБ у Волинській області – одне з шести територіальних управлінь БЕБ, які наразі розпочинають свою роботу в Україні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
07 березня 2024
05 січня 2024
08 грудня 2023
04 грудня 2023
10 листопада 2023
11 серпня 2023
27 липня 2023
24 липня 2023
20 червня 2023
15 червня 2023