У Луцьку муніципали розібрали магазин, який ще не відкрився (фото)

Середа, 02 листопада 2022, 14:55

У Луцьку муніципали демонтували прибудову до житлового будинку – там, ймовірно, мав бути магазин.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці департаменту муніципальної варти Луцької міської ради.

У середу, 2 листопада, муніципали демонтували незаконно розміщену металеву конструкцію – прибудову зі сходами на вулиці Кравчука, 40.

Роботи провели згідно з рішенням виконкому Луцької міськради від 16 лютого 2022 року № 108-8 «Про демонтаж металевої конструкції на вул. Кравчука, 40».

«Вказаний об'єкт повторно був розміщений без дозвільних документів на земельній ділянці комунальної власності», – зазначили у департаменті.

Власник конструкції та приміщення, біля якого вона розміщена, оскаржував у суді вищезазначене рішення виконавчого комітету. Проте, рішенням Восьмого апеляційного адміністративного суду від 26 жовтня у справі встановлено,  що вказана прибудова не є частиною об'єкта нерухомості, а власник квартири здійснив самовільне використання частини земельної ділянки прибудинкової території, яка перебуває у комунальній формі власності, шляхом встановлення конструкцій без відповідних дозвільних документів.

У мунварті додали, що громадяни, які були причетні до встановлення конструкції, неодноразово притягались працівниками муніципальної варти до адміністративної відповідальності за порушення Правил благоустрою міста Луцька. В грудні 2021 року металеві сходи на вул. Кравчука, 40 вже були демонтовані департаментом муніципальної варти.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: