Поділитись:

Давала хабар: у Торчині затримали наркоманку із Запоріжжя за кермом Audi

Вівторок, 01 листопада 2022, 14:19

Фото ілюстративне

У Луцькому районі патрульні за порушення ПДР зупинили авто, водійка якого мала явні ознаки наркотичного сп'яніння. Вона спробувала відкупитися від правоохоронців.

Про це повідомив сектор комунікації поліції на сайті ГУНП.

У понеділок, 31 жовтня, близько 19:00, співробітники групи реагування патрульної поліції у Торчині за порушення правил дорожнього руху зупинили Audi A3.

За кермом транспортного засобу перебувала 32-річна мешканка Запоріжжя. Спілкуючись із керманичкою, правоохоронці помітили у неї явні ознаки наркотичного сп’яніння, зокрема, й порушення координації рухів. 

Від проходження огляду у наркологічному диспансері водійка відмовилася, а під час складання адміністративних матеріалів намагалася «порішати», поклавши на заднє сидіння 100 євро.

На місце події поліцейські викликали слідчо-оперативну групу, яка задокументувала факт неправомірної вигоди. Гроші вилучили. 

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 369 (надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Окрім того, на водійку склали адмінпротокол за ст. 130 (керування транспортним засобом у стані наркотичного сп’яніння) КУпАП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів