Поділитись:

Де й коли на Волині не буде світла 31 жовтня: з'явилися графіки відключень

Понеділок, 31 жовтня 2022, 08:23
Де й коли на Волині не буде світла 31 жовтня: з'явилися графіки відключень

Від сьогодні, 31 жовтня 2022 року, в Україні, зокрема й на Волині, впроваджуються графіки погодинного відключення електроенергії. Такі відключення застосовуються з метою збереження балансу у роботі енергосистеми України.

Про це повідомляє ПрАТ «Волиньобленерго».

Для того, аби волиняни могли заздалегідь підготуватися, ПрАТ «Волиньобленерго» публікує орієнтовний перелік вулиць та населених пунктів, де, в разі потреби, буде обмежене електропостачання, та орієнтовну почерговість в часових проміжках для цих адрес.

Можлива невелика похибка у часі в межах додаткових 30-40 хв для перепідключення електропостачання.

Як видно з графіків, вимкнення електропостачання розпочинається о 06:30 год і триватиме до 22:30 год. Тривалість знеструмлення – по 4 години на кожній ділянці.   

Графік погодинних відключень «Волиньобленерго» на 31 жовтня 2022 р. можна переглянути за посиланням.

Нагадаємо: 26 жовтня депутат Луцької міської ради від «Громадянського руху «Свідомі» Андрій Лучик звернувся до міського голови з проханням публікації графіків відключень світла від «Волиньобленерго».

ОНОВЛЕННЯ:

Згодом у «Волиньобленерго» повідомили, що внаслідок ранкових масових атак російських окупантів по енергетичних об‘єктах України, сьогодні вищевказані графіки погодинних відключень наразі застосовуватись не будуть.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів