Поділитись:

Незаконно підняли тарифи: у Луцьку просять розібратися з компанією «Місто для людей»

Четвер, 27 жовтня 2022, 15:40
Незаконно підняли тарифи: у Луцьку просять розібратися з компанією «Місто для людей»

Депутатка Луцької міської ради від «Громадянського руху «Свідомі» Алла Надточій закликала міського голову розібратися із компанією з Кременчука «Місто для людей», яка незаконно підняла тарифи у будинках, які вони обслуговують, та не попередила мешканців.

Про це говорили під час 36-ї сесії Луцькради у середу, 26 жовтня.

Алла Надточій зазначила, що до неї звернулися лучани, які скаржаться на роботу компанії «Місто для людей». Вони розповіли, що компанія не проводила збори з мешканцями будинків, які вони обслуговують, та не узгодила підняття тарифів, які лучани сплачують вже більше року.

«Місто для людей» обслуговує частину будинків у Луцьку. Я вважаю, що це злочинна діяльність, особливо у період воєнного стану. Прошу розібратись і повернути тарифи у попередній стан. Інші наші комунальні підприємства не підняли ці тарифи. А «Місто для людей» своїм одноосібним рішенням дозволили собі підняти тарифи», – каже депутатка.

Алла НадточійАлла Надточій
 

Луцький міський голова Ігор Поліщук дав доручення департаменту ЖКГ розглянути це питання. Також він зауважив, що кожен будинок може змінити управителя, створити ОСББ або ж обрати іншу форму управління для свого багатоквартирного будинку.

Алла Надточій додала, що компанії не мають права незаконно піднімати тарифи.

Нагадаємо: багатоквартирний будинок № 8, що на вулиці Кримського у Луцьку, вже два роки замість ЖЕКу обслуговує керуюча компанія «Місто для людей». Мешканці розповідають, що спочатку було усе в нормі. Однак далі сервіс значно погіршився. При цьому ціна на обслуговування будинку навпаки зросла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024