Поділитись:

Наламали дров: лучан просять не захаращувати вулиці деревиною (фото)

П'ятниця, 21 жовтня 2022, 13:34
Наламали дров: лучан просять не захаращувати вулиці деревиною (фото)

У Луцьку муніципали пригрозили штрафами власникам трьох домоволодінь, які звалили дрова, закуплені на зиму, у невідведених для цього місцях.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці департаменту муніципальної варти Луцької міської ради.

«Інспекторами департаменту муніципальної варти Луцької міської ради часто виявляються випадки порушення жителями приватного сектору п.п. 2.5.5.1.2 Правил благоустрою міста Луцька, яким заборонено вивозити і звалювати відходи, траву, гілля, деревину, листя, землю, у не відведених для цього місцях та влаштовувати звалища», – йдеться у дописі. 

У департаменті зазначили, що розміщення деревини у такий спосіб не лише порушує Правила благоустрою Луцька, але і становить небезпеку для руху транспортних засобів по проїжджій частині.

Інспектор мунварти видав приписи власникам домоволодінь на усунення порушень та прибирання прилеглої території за адресами:

  • Героїв УПА, 37;
  • Вишківська, 15;
  • Вишківська, 52.

У разі невиконання вимог приписів, на відповідальних осіб будуть складені протоколи про адміністративні правопорушення за ст. 152 КУпАП.

Штраф за вказане порушення складає від 340 до 1 360 грн.

«Закликаємо громадян не бути байдужими, не чекати візитів інспекторів, а розпочати наведення порядку біля свого будинку!», – додали у департаменті.

Наламали дров: лучан просять не захаращувати вулиці деревиною (фото)Наламали дров: лучан просять не захаращувати вулиці деревиною (фото)Наламали дров: лучан просять не захаращувати вулиці деревиною (фото) 

Нагадаємо: у Луцьку «на гарячому» зловили чоловіка, який заготовляв дрова на території парку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів