Поділитись:

У Луцьку оштрафували виконроба, який спалював будівельне сміття (фото)

Середа, 19 жовтня 2022, 10:46
У Луцьку оштрафували виконроба, який спалював будівельне сміття (фото)

У Луцьку муніципали оштрафували виконроба, який розпалив багаття з будівельного сміття.

Про це у середу, 19 жовтня, повідомили на фейсбук-сторінці департаменту муніципальної варти Луцької міської ради.

Інспектор відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом виявив стовп чорного диму на вулиці Привокзальній у Луцьку. Муніципал встановив, що виконроб ЖК Dream Town, «не задумуючись про небезпечний вплив диму на здоров’я людей», вирішив cgfkbnb будівельні відходи.

«Інспектором проведено роз’яснювальну бесіду щодо шкоди здоров’ю людини від диму під час спалювання та складено протокол про адміністративне правопорушення за ст. 152 КУпАП, відповідно до вимог якої, передбачена відповідальність у вигляді накладення штрафу: на громадян від 340 до 1360 гривень, на відповідальних осіб суб’єктів господарювання від 850 до 1700 грн», – зазначили у департаменті.

Адміністративні матеріали передали на розгляд адміністративної комісії за місцем проживання правопорушника.

Муніципали просять містян при виявленні випадків спалювання гілля, листя, зілля, промислових та побутових відходів негайно повідомляти департамент муніципальної варти за номерами телефонів: 067 0000 679, 066 102 1 102, або надсилати інформацію на: Viber, Telegram, WhatsApp.

У Луцьку оштрафували виконроба, який спалював будівельне сміття (фото)У Луцьку оштрафували виконроба, який спалював будівельне сміття (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів