Поділитись:

У Луцьку муніципали оштрафували водіїв за парковку на газоні (фото)

Вівторок, 18 жовтня 2022, 11:36
У Луцьку муніципали оштрафували водіїв за парковку на газоні (фото)

У Луцьку муніципали виписали штрафи водіям, які припаркували автівки на газоні в центрі міста.

Про це у вівторок, 18 жовтня, повідомили на фейсбук-сторінці департаменту муніципальної варти Луцької міської ради.

«В зв’язку з регулярними зверненнями громадян щодо порушень правил зупинки, стоянки та паркування транспортних засобів по просп. Волі, 33, інспектором з паркування департаменту муніципальної варти Луцької міської ради було перевірено дотримання водіями п. 15.10 «є» Правил дорожнього руху, а саме: заборони влаштування стоянки авто на газоні», – йдеться у дописі.

В ході проведеного відпрацювання інспектори виявили низку порушень ПДР, зокрема стоянку на газоні (зеленій зоні). Власникам автівок залишили повідомлення про притягнення до адмінвідповідальності в відповідності до ч. 1 ст. 122 КУпАП.

Штраф за вказане порушення – 340 грн.

«Вкотре нагадуємо, що зелені насадження не є місцем для стоянки транспортних засобів! Як результат – знищений газон та неналежний, естетично не привабливий вигляд зеленої зони», – зазначили у департаменті.

Муніципали просять містян, які стали свідками розміщення транспортних засобів на зелених насадженнях, телефонувати на гарячу лінію ГШР: 067 0000 679, 066 102 1 102 або надіслати інформацію на Viber, Telegram, WhatsApp.

У Луцьку муніципали оштрафували водіїв за парковку на газоні (фото)У Луцьку муніципали оштрафували водіїв за парковку на газоні (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів