Поділитись:

Осінній ярмарок в Техасі закінчився масштабною пожежею автомобілів

Четвер, 20 жовтня 2022, 04:10
Осінній ярмарок в Техасі закінчився масштабною пожежею автомобілів

На фермі Робінсонів у Темпле (штат Техас, США) під час проведення щорічного «Осіннього фестивалю» сталася масштабна пожежа, яка охопила автомобільну стоянку та знищила всі машини, що на ній знаходилися, пише Авто Центр.

Начальник пожежної охорони Bell Country Кріс Мальштедт зазначив, що точної причини займання поки не встановлено. Імовірно, спалах стався через те, що хтось із відвідувачів кинув недопалок на суху траву. Вогонь дуже швидко перекинувся на машину, що близько стояла, а далі пішла ланцюгова реакція.

Так як машини на стоянці стояли дуже близько одна до одної, то швидко локалізувати пожежу не вдалося. Повністю знищено вогнем 73 транспортні засоби. Вони не підлягають відновленню. На щастя, ніхто із відвідувачів заходу не постраждав.

«Пожежа була великою з самого початку і на момент прибуття рятувальників стала просто величезною. Це стрес для наших відвідувачів і безумовно не ті емоції, які ми хотіли їм подарувати. Я вдячний, що ми не зазнали великих втрат… Це лише майно, а не людські життя», – прокоментував інцидент власник ферми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Надрукувати
мітки:
коментарів