Поділитись:

На Волині горіли комбайн і легковик, житлові й господарські будівлі (фото, відео)

Понеділок, 17 жовтня 2022, 10:07
На Волині горіли комбайн і легковик, житлові й господарські будівлі (фото, відео)

За минулу добу, 16 жовтня, волинські рятувальники здійснили вісім виїздів та ліквідували п'ять пожеж.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Головного управління ДСНС України у Волинській області

У неділю, 16 жовтня, о 12:16 до служби порятунку 101 надійшло повідомлення про загоряння господарчої споруди на вул. Центральна с. Козятин Луцького району. На місце події було направлено черговий караул 9-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Горохів та працівників місцевої пожежної команди смт Мар’янівка. О 12:38 загоряння локалізували, а о 14:10 – повністю ліквідували. Вогнем знищено частково стіни та покрівля, 4,5 тонни грубих кормів.

Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

О 15:05 рятувальники 15-ї ДПРЧ смт Локачі та працівники МПО с. Затурці локалізували пожежу дерев’яної господарської споруди в с. Затурці Володимирського району.

Причина пожежі встановлюється.

О 19:56 до служби порятунку 101 надійшло повідомлення про пожежу легкового автомобіля поблизу с. Новосілки Володимирського району. Рятувальники 7-ї ДПРЧ м. Володимир ліквідували пожежу о 20:11. Вогнем знищено моторний відсік і салон автомобіля.

Ймовірна причина пожежі – несправність електричної системи автомобіля.

О 20:18 до служби порятунку 101 надійшло повідомлення, що поблизу автомобільної дороги с. Погиньки Ковельського району загорівся комбайн. Рятувальники 21 державного пожежно-рятувального поста смт Голоби локалізували пожежу о 20:40, о 20:47 ліквідували її. Вогнем пошкоджено гумові та пластикові елементи відсіку двигуна.

Ймовірна причина пожежі встановлюється. 

Також увечері рятувальники 14-ї ДПРЧ смт Ратно та працівники місцевої пожежної охорони смт Заболоття та села Тур ліквідували пожежу у цегляному житловому будинку, що за попередніми даними, трапилася через необережність під час куріння власниці.

На Волині горіли комбайн і легковик, житлові й господарські будівлі (фото, відео)На Волині горіли комбайн і легковик, житлові й господарські будівлі (фото, відео) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів