Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин середи, 19 жовтня

Середа, 19 жовтня 2022, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин середи, 19 жовтня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за середу, 20 жовтня.

Про те, що Луцька райлікарня може залишитися без тепла

Головне у Луцьку: ТОП новин середи, 19 жовтня 

Через суперечки навколо котельні Луцька центральна районна лікарня може залишитися без опалення. Медзаклад, в якому станом на 19 жовтня лікується більше 200 пацієнтів, знаходиться у комунальній власності Підгайцівської громади, а котельня, що його обслуговує – на балансі КП «Райтеплобуд» Луцької районної ради. Коли у 2020 році Підгайцівська громада взяла на баланс лікарню, очікувалося, що разом із нею до громади перейде і котельня. Однак, рішенням районної ради було не віддавати котельню, а натомість продавати тепло громаді і заробляти таким чином.

Про те, що поліція розшукує безвісти зниклого 27-річного лучанина

Головне у Луцьку: ТОП новин середи, 19 жовтня 

Поліцейські оголосили у розшук безвісти зниклого 27-річного лучанина, який зник 11 жовтня.

Правоохоронці встановлюють місцезнаходження безвісти зниклого громадянина Богдана Сивого , 10 липня 1995 року народження, жителя Луцька. Чоловік 11 жовтня зник та де він перебуває невідомо. 

Його прикмети: на вигляд 27 років, зріст 168 см, худорлявої тілобудови, волосся коротке, очі блакитні.

Особливі прикмети: наявні синяки під очима.

Громадян, яким що-небудь відомо про вказану особу, просять зателефонувати до поліції за номерами: 0332 24 22 95, 066 419 49 12, 050 232 82 42 або 102.

Про те, що на Соборності у Луцьку – нова розмітка

Головне у Луцьку: ТОП новин середи, 19 жовтня 

У Луцьку на проспекті Соборності оновили дорожню розмітку, проте вона викликала у водіїв чимало запитань. Тепер там з'явилася окрема смуга руху для громадського транспорту, якою легковики їздити не порушуючи ПДР просто не можуть.

Відтак журналісти телеканалу «Конкурент TV» спробували розібратись у ситуації.

Нова розмітка з'явилася на проспекті Соборності від повороту на вулицю Чорновола до проспекту Молоді. Щойно її встигли намалювати, майже одразу в мережі почалася дискусія між автомобілістами.

У Луцькій міській раді ж кажуть – панікувати немає чого, під час розробки розмітки усе врахували. Тож доїхати до прилеглих дворів чи повернути на проспект Молоді водії зможуть. Втім незручності таки будуть. Зокрема, парковка авто на узбіччі, де лучани звикли залишати автівки, тепер заборонена.

Про те, що у Луцьку вночі п'яний на VW протаранив паркан біля «Фелічіти»

Головне у Луцьку: ТОП новин середи, 19 жовтня 

У Луцьку п'яний 19-річний водій скоїв уночі дорожньо-транспортну пригоду.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці патрульної поліції Волинської області.

ДТП трапилась у ніч на середу, 19 жовтня, на вулиці Стрілецькій, біля піцерії «Фелічіта»: легковий автомобіль Volkswagen врізався у дорожнє огородження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів