Поділитись:

Грамоти, шеврони, цукерки: волинські тероборонівці віддячили дітям за зібрані гроші (фото)

Понеділок, 17 жовтня 2022, 12:25
Грамоти, шеврони, цукерки: волинські тероборонівці віддячили дітям за зібрані гроші (фото)

На Волині шестеро дітей, які зібрали гроші для тероборони, отримали грамоти від комбрига, нарукавні шеврони 100-ї бригади і смаколики.

Про це сайту новин Волині «Конкурент» повідомив прессекретар 100-ї бригади тероборони Сергій Хомінський.

Влітку у Волинську бригаду тероборони надійшов конверт від шістьох дітей із села Липа Ковельського (колишнього Турійського району). У конверті було 700 гривень. Діти зібрали їх, продаючи на власноруч облаштованому блокпосту букетики ромашок та лимонад власного приготування.

У бригаді вирішили, що ці гроші мають стати частинкою якогось великого проєкту, тож передали їх у благодійний фонд Сергія Притули (на придбання «пекельних тачок» для ЗСУ).

Днями представники бригади вирушили у село Липа і розшукали цих дітей. Кожному вручили грамоту від комбрига, нарукавний шеврон бригади та подарунковий набір смаколиків.

Грамоти, шеврони, цукерки: волинські тероборонівці віддячили дітям за зібрані гроші (фото)Грамоти, шеврони, цукерки: волинські тероборонівці віддячили дітям за зібрані гроші (фото)Грамоти, шеврони, цукерки: волинські тероборонівці віддячили дітям за зібрані гроші (фото)Грамоти, шеврони, цукерки: волинські тероборонівці віддячили дітям за зібрані гроші (фото)Грамоти, шеврони, цукерки: волинські тероборонівці віддячили дітям за зібрані гроші (фото)Грамоти, шеврони, цукерки: волинські тероборонівці віддячили дітям за зібрані гроші (фото)Грамоти, шеврони, цукерки: волинські тероборонівці віддячили дітям за зібрані гроші (фото)Грамоти, шеврони, цукерки: волинські тероборонівці віддячили дітям за зібрані гроші (фото)Грамоти, шеврони, цукерки: волинські тероборонівці віддячили дітям за зібрані гроші (фото)Грамоти, шеврони, цукерки: волинські тероборонівці віддячили дітям за зібрані гроші (фото)Грамоти, шеврони, цукерки: волинські тероборонівці віддячили дітям за зібрані гроші (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
24 квітня 2024
19 квітня 2024
18 квітня 2024
17 квітня 2024
13 квітня 2024
12 квітня 2024
10 квітня 2024
07 квітня 2024