Поділитись:

Фітнес-тренерка стала психологинею Волинської бригади тероборони (фото, відео)

Субота, 15 жовтня 2022, 09:48

Молодша лейтенантка Анастасія Чак до повномасштабного вторгнення росії в Україну працювала фітнес-тренеркою. Тепер дівчина – психологиня у Волинській бригаді територіальної оборони.

Про це йдеться в сюжеті Суспільного.

Дівчина закінчила військову кафедру Луцького національного технічного університету. Каже: з дитинства мріяла стати військовою, як батько, володіти зброєю навчилася ще до несення військової служби, постійно їздила на стрільби.

 

24 лютого звернулася в обласний терцентр комплектування, аби служити, але їй відмовили. На військову службу до 100-ої бригади тероборони Волині потрапила у серпні. Каже: обрала спеціальність психолога, щоб допомагати іншим.

 

У 22-річної психологині кожен ранок починається із шикування о 8:00. Далі, – розповідає Анастасія, – робота у кабінеті та виїзди до військовослужбовців у роти та підрозділи.

«У зв'язку із війною, новинами багато звертається, що психологічний стан військовослужбовців деяких є понижений. Я їм допомагаю цей психологічний стан підняти. У нас все на вищому рівні», – говорить психологиня.

Після закінчення війни Анастасія Чак каже, що військову службу не залишить. Планує об'їздити всю Україну, щоб побачити її нову, відбудовану.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів