Поділитись:

Волинські кордони боронить боєць, названий на честь банки березового соку

П'ятниця, 16 вересня 2022, 15:50
Волинські кордони боронить боєць, названий на честь банки березового соку

У загоні волинської територіальної оборони служить військовий з незвичним позивним – «Слоїк».

Про це тероборонівці інформують на своїй сторінці в фейсбуці.

«У нашій бригаді вистачає оригінальних позивних. Та боєць, якого ви бачите на фото, може претендувати на звання носія одного із найколоритніших псевдо серед волинських тероборонівців – «Слоїк», – йдеться в повідомленні. 

Пан Василь поринув у вир боротьби за Україну ще з часів Революції Гідності. Після початку збройної агресії рф чоловік активно долучився до волонтерського руху.

«Якось у 2015-му із побратимами довелося доправляти нашим бійцям на Луганщину чергову партію допомоги. Серед провізії було й кілька трилітрових ємностей з березовим соком. Уже в зоні проведення АТО на одному із блокпостів у волинян поцікавилися – мовляв, з чим ті банки? "А я не стримався, та й кажу: які ще «банки» – то слоїки! З березовим соком!», – розповідає пан Василь, – «Відтоді й «приклеївся» до мене позивний "Слоїк"…» – пояснює походження позивного тероборонівець.

Зазначається, що вдома на пана Василя з перемогою чекають батьки, дружина, син і донька. А в тому, що вона – перемога України над московськими зайдами – вже не за горами, волинянин «Слоїк» не сумнівається!

 

Волинські кордони боронить боєць, названий на честь банки березового соку

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів