Поділитись:

«Референдум» у Варшаві: «анексували» російське посольство (відео)

Субота, 15 жовтня 2022, 19:30
«Референдум» у Варшаві: «анексували» російське посольство (відео)

Польські неурядові організації влаштували у Варшаві акцію у вигляді «референдуму», на якому можна проголосувати за «анексію» будівлі російського посольства та її передачу у власність польській столиці.

Про це повідомляє «Європейська правда».

Акція велелюдна, люди прийшли з прапорами України та плакатами й вигукують гасла на підтримку територіальної цілісності України.

Відео з «референдуму» на своїй Facebook-сторінці опублікувала відома українська активістка Наталія Панченко. За її словами, тисячі людей стоять у черзі на сотні метрів, щоб проголосувати за «анексію» будівлі.

«На «референдумі» жителі Варшави голосують за те, щоби анексувати територію та будівлю російської федерації й передати її у власність місту Варшава», - розповіла Панченко.

Організаторами «референдуму» стали польські неурядові організації.

«Це просто вражає, як багато жителів Варшави прийшло, щоб взяти участь у цьому «референдумі», – підсумувала українська активістка.

Нагадаємо, що українці, які через напад росії були змушені шукати притулку в Польщі, невдовзі будуть частково сплачувати за своє проживання в пунктах масового розміщення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів