Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 14 жовтня

П'ятниця, 14 жовтня 2022, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 14 жовтня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за п'ятницю, 14 жовтня.

Про наркодилера у Любомлі:

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 14 жовтня 

У Любомлі під час збуту психотропної речовини альфа-PVP затримали 28-річного чоловіка.

Під час проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання фігуранта співробітники поліції виявили та вилучили речовину рослинного походження зовні схожу на канабіс, порошок білого кольору та інші речові докази по справі. Вилучені речовини направили до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру для проведення дослідження. 

Про ДТП на Ківерцівщині:

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 14 жовтня 

На Ківерцівщині між селами Тростянець та Озеро сталася ДТП: 65-річний житель Луцького району, керуючи автомобілем «нісан», виконуючи маневр обгону, ймовірно, не впорався з керуванням, внаслідок чого автівка злетіла з дороги у канаву.

У результаті ДТП водій та двоє пасажирів авто отримали тілесні ушкодження. За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження.

Досудове розслідування триває. Відомо, що водій був тверезим. Також стало відомо, що водія і пасажирів госпіталізували у лікарню: двоє – з травмами середньої тяжкості, один – у важкому стані.

Про те, що на ЛПЗ не буде води:

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 14 жовтня 

З понеділка, 17 жовтня, на котельні вул. Боженка, 32, котел буде зупинений для проведення регламентних профілактичних робіт.

На період зупинки заплановано виконати роботи з очистки камери спалювання та рухомих елементів транспортерів подачі тріски та видалення золи.

Зупинка котла триватиме до 24 жовтня включно, а надання послуги з постачання теплової енергії на цей період буде припинено для споживачів мікрорайону ЛПЗ та спареної котельні на вул. Даньшина, 10б.

Пуск котельні та відновлення послуги має відбутися 25 жовтня.

Про стрілянину в Луцьку:

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 14 жовтня 

13 жовтня на вулиці Ковельській у Луцьку патрульні виявили групу осіб, які вирішували конфлікт. Один з чоловіків тримав у руці пістолет.

Поліцейські негайно дали йому команду повільно покласти зброю на землю та відійти на безпечну відстань. Громадянин виконав законну вимогу поліцейського.

Згодом чоловік розповів, що у нього відбувся конфлікт з невідомими йому особами, після чого він дістав пістолет та здійснив постріл.

На місці події патрульні встановили усіх присутніх осіб, забезпечили охорону місця події та викликали слідчо-оперативну групу для встановлення усіх обставин.

Про повернення до очного навчання в школах:

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 14 жовтня 

На Волині не планують продовжувати дистанційне навчання, яке запровадили в навчальних закладах області 10 жовтня.

У понеділок, 17 жовтня школи мають повернутися до офлайн-навчання, – розповіла керівниця обласного відділу освіти Людмила Плахотна.

З її слів, якщо не буде погіршення безпекової ситуації впродовж вихідних 15 та 16 жовтня, в управлінні освіти рекомендують повернутись до очної або змішаної форми навчання.

Інші цікаві новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів