Поділитись:

Мешканець Британії завів 300 павуків заради психічного здоров'я

Четвер, 13 жовтня 2022, 05:30

Житель британського міста Брістоль прислухався до поради психотерапевта завести хобі та поселив у себе вдома колекцію із 300 тарантулів. Як повідомляє Daily Star, деякі з них живуть навіть у спальні.

Психотерапевт діагностував у Аарона Фінікса біполярний розлад і порекомендував йому знайти якесь хобі заради психічного здоров'я. Чоловік вирішив прислухатися до поради та почав збирати павуків.

Наразі колекція британця налічує 300 екземплярів. Найбільше чоловік любить самку мексиканського вогняноколінного павука-птахоїда, яка коштує понад 160 фунтів.

«Співробітники пошти знають мене як "Спайдермена", бо щотижня вони привозять мені нових вихованців у коробках з маркуванням "тварини". Я можу годинами спостерігати за ними. Вони справляють на мене неймовірний ефект, і я ніколи не відмовлюся від розведення тарантулів», - розповів британець.

Люди, які дізнаються про таке хобі, не можуть повірити у це. Зацікавлені користувачі часто пишуть йому повідомлення у соцмережах. «У мене досі бувають моменти, коли я зневіряюся, але в цілому мій стан значно покращився завдяки павукам», — підкреслив він.

Восьминогі друзі Фінікса зайняли всю його спальню. Чоловік проводить із ними весь свій вільний час.

45-річна кохана Фінікса Джо та дві дочки пари спочатку були налякані новим захопленням британця, але почали підтримувати його, коли побачили, який позитивний ефект надають павуки на його стан.

Чоловік мріє відкрити магазин для екзотичних вихованців та почати розводити павуків для продажу колекціонерам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів