Поділитись:

У Луцьку вбивцю вбивці засудили на 7,5 років

Середа, 12 жовтня 2022, 17:55
У Луцьку вбивцю вбивці засудили на 7,5 років

Сім з половиною років позбавлення волі – такий вирок постановили волинянину, який у Луцькому СІЗО побив до смерті підозрюваного в убивстві дружини та доньки Василя Пилипюка.

Про це у середу, 12 жовтня, повідомила пресслужба прокуратури Волинської області.

Прокурори Луцької окружної прокуратури підтримали публічне обвинувачення у кримінальному провадженні про заподіяння 19-річним раніше судимим жителем одного із сіл Ковельського району 62-річному волинянину, який утримувався в Луцькому слідчому ізоляторі, тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили його смерть (ч. 2 ст. 121 КК України).

Удень 9 серпня 2021 року між двома чоловіками, які перебували у СІЗО в одній камері, виник конфлікт, в ході якого молодик завдав потерпілому травм, що призвели до смерті.

Померлий перебував під вартою, адже його підозрювали в убивстві дружини і доньки, яке сталося 20 липня 2021 року в Луцьку.

Наступних сім років та шість місяців визнаний винуватим у вчиненні цього злочину молодик проведе за ґратами.

Нагадаємо: в ніч на 20 липня 2021 року на проспекті Соборності у Луцьку трапилося моторошне подвійне вбивство. Чоловік зарубав сокирою дружину і доньку. Він сам попросив сусідку викликати поліцію і зізнався у скоєному. За вчинене чоловіку загрожувало довічне ув'язнення. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів