Поділитись:

Його вбили: деталі смерті у СІЗО лучанина, який зарубав свою дружину і доньку (відео)

Середа, 11 серпня 2021, 15:59

Підозрюваного у подвійному вбивстві лучанина Василя Пилипюка, який перебував під вартою у Луцькому СІЗО, вбив співкамерник.

Про це ІА "Конкурент" стало відомо з власних джерел.

Відомо, що Пилипюка вбив один з ув'язнених. За даними наших інформаторів, підозрюваний – колишній спецпризначенець. Зовнішніх ушкоджень унаслідок побиття у загиблого не виявили, але розтин показав внутрішні. Зокрема, у чоловіка були зламані ребра. 

Мотиви вбивства наразі невідомі. Днями імовірному вбивці оголосять про підозру.

Нагадаємо, 62-річний Василь Пилипюк, який в Луцьку зарубав свою доньку та колишню дружину, помер у СІЗО. Інформацію підтвердили у прокуратурі. Як зазначила у коментарі речниця Волинської обласної прокуратури Наталія Мурахевич, чоловік помер увечері у вівторок, 10 серпня.  

У СІЗО повідомили, що за цим фактом відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України. Йдеться про умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого. Тривають слідчі дії, спрямовані на встановлення осіб, причетних до вчинення кримінального правопорушення.

Нагадаємо: в ніч на вівторок, 20 липня на проспекті Соборності у Луцьку трапилося моторошне подвійне вбивство. Чоловік зарубав сокирою дружину і доньку. Він сам попросив сусідку викликати поліцію і зізнався у скоєному. За вчинене чоловіку загрожувало довічне ув'язнення. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів