Поділитись:

На Волині через короткі замикання горіли три будівлі (фото, відео)

Вівторок, 11 жовтня 2022, 10:12
На Волині через короткі замикання горіли три будівлі (фото, відео)

Минулої доби рятувальники ліквідували три пожежі у житловому секторі Ковельського, Володимирського і Камінь-Каширського районів. За попередніми даними, усі три пожежі спричинені коротким замиканням електромережі.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Головного управління ДСНС України у Волинській області.

У понеділок, 10 жовтня, о 15:37 рятувальники 4-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Ковеля ліквідували пожежу в цегляному житловому будинку на вулиці Уласа Самчука у Ковелі. Внаслідок пожежі знищений електролічильник, хатні речі, пошкоджені меблі й стіни.

У селі Зоря Устилузької територіальної громади Володимирського району горів дерев'яний житловий будинок. Горіння ліквідували рятувальники 7-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Володимира та працівники місцевої пожежної охорони міста Устилуга. Внаслідок пожежі вогонь знищив покрівлю, пошкодив дерев'яні двері й вікна.

У селі Боровне Камінь-Каширського району рятувальники 8-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Каменя-Каширського та працівники місцевої пожежної охорони села Боровне приборкали пожежу в цегляній господарській споруді. Вогонь знищив дах і частину перекриття, сіно, зерно й дошки, що там зберігалися.

Рятувальники закликають громадян дотримуватися вимог електробезпеки у побуті. Пильнуйте за справністю електромережі, не перевантажуйте її одночасним увімкненням потужних споживачів та не залишайте без нагляду увімкнені побутові електроприлади. Не намагайтеся самотужки відремонтувати пошкоджені прилади чи електромережу – доручіть це фахівцям!

На Волині через короткі замикання горіли три будівлі (фото, відео)На Волині через короткі замикання горіли три будівлі (фото, відео)На Волині через короткі замикання горіли три будівлі (фото, відео) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів