Поділитись:

У неділю на Волині сталися три пожежі (фото)

Понеділок, 10 жовтня 2022, 12:41
У неділю на Волині сталися три пожежі (фото)

Минулої доби на території Волинської області трапилося три пожежі: горіли житлові будинки у Ковелі та Шацьку, а також господарська споруда на території Любешівської громади.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Головного управління ДСНС України у Волинській області.

У неділю, 9 жовтня, о 9:13. рятувальники отримали повідомлення про пожежу у дерев'яному житлового будинку на вулиці 22 січня у Ковелі. О 10:00 силами рятувальників 4-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Ковеля горіння ліквідоване.

Внаслідок пожежі, що виникла у кухні, знищена побутова техніка й хатні речі. Імовірно, до пожежі призвело коротке замикання електромережі.

Увечері у смт Шацьк на вулиці Незалежності трапилася пожежа в дерев'яному житловому будинку. О 21:55 горіння ліквідували рятувальники 11-ї Державної пожежно-рятувальної служби смт Шацьк.

Внаслідок пожежі знищена частина покрівлі й перекриття, причина загоряння встановлюється.

Того ж дня рятувальники 12-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Любешів та вогнеборці місцевої пожежної охорони села Дольськ ліквідували пожежу в дерев'яній господарській споруді в селі Проходи Любешівської територіальної громади, що, за попередніми даними, трапилася через порушення правил пожежної безпеки при експлуатації кормозапарника.

Рятувальники закликають громадян дотримуватися правил пожежної безпеки у побуті, а у випадку виявлення пожежі викликати пожежно-рятувальні підрозділи за номером 101.

У неділю на Волині сталися три пожежі (фото)У неділю на Волині сталися три пожежі (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів