Поділитись:

Бійці ДСНС Волині 4 рази за добу виїжджали по тривозі: кому і як допомогли (фото)

Субота, 08 жовтня 2022, 13:27
Бійці ДСНС Волині 4 рази за добу виїжджали по тривозі: кому і як допомогли (фото)

За минулу добу, 7 жовтня, рятувальники Волині загасили одну пожежу, виїжджали на допомогу у відкриванні дверей та відбуксирували з кювету автівку волонтерів, які везли гуманітарну допомогу до Харкова, деблокували двох пасажирів з автівки, що потрапила у дорожньо-транспортну пригоду, а також сапери Волині знищили два вибухонебезпечних предмети часів Другої Світової війни.

Про це повідомляє ГУ ДСНС України у Волинській області у Фейсбуці.

Так о 12:10 працівники 3 державної пожежно-рятувальної частини з міста Рожище спільно із працівниками місцевої пожежної команди села Копачівка оперативно ліквідували пожежу господарської споруди на вулиці 1 травня у місті Рожище.

Ймовірна причина виникнення пожежі – коротке замикання електромережі.

О 13:42 в Луцьку на проспекті Відродження працівники групи рятувальних робіт аварійно рятувального загону спеціального призначення допомогли відкрити двері вхідні двері у квартиру, де знаходився 42-річний чоловік без ознак життя.

О 18:23 на вулиці Незалежності у селищі Торчин застрягла автівка волонтерів, які везли гуманітарну допомогу до Харкова. Працівники 20 державного пожежно-рятувального поста з  Торчина швидко витягли з кювету автівку та допомогли  волонтерам.

О 20:53 диспетчер служби «103» повідомив рятувальників, що допомоги потребують пасажири, які втрапили у дорожньо-транспортну пригоду на автошляху «Луцьк-Маневичі-Любешів». Працівники 13 Державної пожежно-рятувальної частини з селища Маневичі оперативно виїхали на місце виклику та деблокували з понівеченої автівки двох людей, яких передали до рук медиків для подальшої госпіталізації у лікарню.

Також працівники групи піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС в області знешкодили дві мінометні міни часів Другої Світової війни, виявлені напередодні волинянами у Ковельському районі.

Нагадаємо, що раніше волинські рятувальники ліквідували дві пожежі: у Володимирському районі та поруч із Луцьком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів