Поділитись:

Під Луцьком зіткнулись Mercedes і Renault – пальне розлилося по дорозі (фото, відео)

Вівторок, 04 жовтня 2022, 17:30
Під Луцьком зіткнулись Mercedes і Renault – пальне розлилося по дорозі (фото, відео)

Під Луцьком сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої одна з автівок перекинулася і з неї на дорогу почало виливатися пальне з пробитого бака.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Головного управління ДСНС України у Волинській області.

ДТП трапилась у вівторок, 4 жовтня, на об’їзній дорозі у селі Рованці, що під Луцьком: зіткнулися легковики Mercedes і Renault. Внаслідок зіткнення «рено» перекинувся на правий бік. Повідомлення про автопригоду надійшло до Служби «101» о 14:51.

До місця події спрямували чергову варту Групи рятувальних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення. Бійці ДСНС від’єднали акумуляторні батареї в обох автомобілях.

Рятувальники констатували загрозу загорання пального, що витікало з пошкодженого бака. Тож за допомогою ранцевого вогнегасника вони обробили зону витоку вогнегасними речовинами, а відтак встановили перекинутий легковик на шасі.

Залишки пального усунули з проїжджої частини рятувальники 1-ї ДПРЧ міста Луцька, які також прибули за викликом.

Потерпілих немає. Обставини автопригоди встановлюють правоохоронці.

Під Луцьком зіткнулись Mercedes і Renault – пальне розлилося по дорозі (фото, відео)Під Луцьком зіткнулись Mercedes і Renault – пальне розлилося по дорозі (фото, відео)Під Луцьком зіткнулись Mercedes і Renault – пальне розлилося по дорозі (фото, відео) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів