Поділитись:

Тривожний туманний ранок у Луцьку (фото)

П'ятниця, 21 жовтня 2022, 06:56
Тривожний туманний ранок у Луцьку (фото)

Ми зробили ці фото того ранку, коли росія завдала масованого удару по цивільних об'єктах та об'єктах критичної інфраструктури України. У Луцьку було спокійно. А потім – тривожно. Але всю міську тривогу сховав густий ранковий туман.

Осінь завжди приходить до Луцька з туманом. Густий і непроглядний, він заповнює безлюдні ранкові вулиці. Несе з собою сирість, холод і найтихішу ранкову тишу. 

10 жовтня Луцьк сховався у тривожному тумані. Сирена пролунала ще о сьомій, а відбою тривоги кілька годин не було. 

Пасажири ранкових маршруток мовчки ішли до своїх зупинок. Люди, попри все, їхали на роботу. Двірники підмітали опале листя, і раз за разом піднімали голови, щоб подивитися у небо. Люди на вулиці неголосно обговорювали новини з Києва, Кривого Рогу, Миколаєва, Хмельницького і Запоріжжя... Усім цього ранку було трохи страшно і трохи боляче. 

Яким був туманний ранковий Луцьк, дивіться на наших фото. 

Тривожний туманний ранок у Луцьку (фото)Тривожний туманний ранок у Луцьку (фото)Тривожний туманний ранок у Луцьку (фото)Тривожний туманний ранок у Луцьку (фото)Тривожний туманний ранок у Луцьку (фото)Тривожний туманний ранок у Луцьку (фото)Тривожний туманний ранок у Луцьку (фото)Тривожний туманний ранок у Луцьку (фото)Тривожний туманний ранок у Луцьку (фото)Тривожний туманний ранок у Луцьку (фото)Тривожний туманний ранок у Луцьку (фото)Тривожний туманний ранок у Луцьку (фото)Тривожний туманний ранок у Луцьку (фото)Тривожний туманний ранок у Луцьку (фото)Тривожний туманний ранок у Луцьку (фото)Тривожний туманний ранок у Луцьку (фото)Тривожний туманний ранок у Луцьку (фото)Тривожний туманний ранок у Луцьку (фото)Тривожний туманний ранок у Луцьку (фото)Тривожний туманний ранок у Луцьку (фото)Тривожний туманний ранок у Луцьку (фото)Тривожний туманний ранок у Луцьку (фото)Тривожний туманний ранок у Луцьку (фото)Тривожний туманний ранок у Луцьку (фото)Тривожний туманний ранок у Луцьку (фото)Тривожний туманний ранок у Луцьку (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
17:26
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024