Поділитись:

У Луцьку впорядкують вивіз сміття

Неділя, 09 жовтня 2022, 20:30
У Луцьку впорядкують вивіз сміття
З 17 жовтня департамент муніципальної варти Луцької міської ради спільно з ЛСКАП «Луцькспецкомунтранс» розпочинає роботу щодо впорядкування вивозу сміття на вулицях: Львівська, Потебні, Тарасова, Баранова, Городецька, Квітова, Гірна та інших вулицях цього району.
Пр це повідомляють на фейсбук-сторінці департаменту.
З власниками приватних домоволодінь буде проведена роз’яснювальна робота щодо забезпечення належного санітарного стану та естетичного вигляду вулиць, а також недопущення утворення стихійних сміттєзвалищ.
У Луцьку впорядкують вивіз сміття 
У Луцьку впорядкують вивіз сміття 
У Луцьку впорядкують вивіз сміття 
«Звертаємось до мешканців приватного сектора з проханням не чекати приписів від інспекторів департаменту муніципальної варти, а вжити заходів для встановлення та придбання індивідуальних контейнерів до 17 листопада 2022 року», – йдеться в повідомленні.
Придбати такі контейнери можна як в спеціалізованих магазинах, так і звернувшись в ЛСКАП «Луцькспецкомунтранс» за адресою: м. Луцьк, вул. Дубнівська, 64.
📞(0332) 245527
📞 099 624 55 27.
«Повідомляємо, що за вказаними вулицями міста буде здійснено посилене чергування щодо виявлення випадків викидання сміття на узбіччя та вулиці.
У разі виявлення таких випадків, на порушників буде складено протоколи про адміністративні правопорушення за статтею 152 КУпАП та опубліковано фото порушників на сторінці департаменту у мережі Facebook», – повідомляють у департаменті.
Штраф за порушення вказаної статті складає від 340 до 1360 грн.
Надрукувати
мітки:
коментарів