Поділитись:

У Луцьку муніципали оштрафували водіїв, які паркуються біля зупинки (фото)

Вівторок, 04 жовтня 2022, 16:12

У Луцьку муніципали оштрафували водіїв, які паркували свої автівки на зупинці громадського транспорту. Про порушників їм повідомили небайдужі лучани.

Про це у вівторок.4 жовтня, повідомили на фейсбук-сторінці департаменту муніципальної варти Луцької міської ради.

Інспектори департаменту муніципальної варти Луцької міської ради продовжують реагувати на звернення громадян, які надходять на телефон гарячої лінії «Групи швидкого реагування» та оперативно передаються в роботу диспетчерами відділу «Центр безпеки міста Луцьк».

Цього разу скарга надійшла щодо водіїв автівок, які паркуються на зупинці громадського транспорту, що створює перешкоди для водіїв маршруток, а також наражає себе та оточуючих на небезпеку. 

В ході розгляду звернення інспектор з паркування виявив автомобілі, припарковані з порушенням, та виніс повідомлення про притягнення до адміністративної відповідальності за ч. 3 ст. 122 КУпАП п. 15.9 «е» ПДР України, а саме – про зупинку транспортного засобу ближче 30 м від посадкових майданчиків для зупинки маршрутних транспортних засобів, а коли їх немає – ближче 30 м від дорожнього знака такої зупинки з обох боків, за що передбачена відповідальність у вигляді  штрафу в розмірі 680 грн.

Муніципали просять у випадку виявлення порушення повідомляти департаменту муніципальної варти Луцької міської ради за телефонами:

  • 067 000 0 679
  • 066 102 1 102

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів