Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин середи, 5 жовтня

Середа, 05 жовтня 2022, 21:00

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за середу, 5 жовтня:

Про обвал ванної в Луцьку

В одному з будинків на проспекті Перемоги в Луцьку ванна кімната рухнула на вулицю. Дерев’яне перекриття будинку обвалилося просто перед входом у під’їзд. Тепер над головою мешканців, які виходять з дому, – велика дірка, крізь яку можна побачити залишки ванної. 

Чоловік, який мешкає на першому поверсі, каже, що гуркіт був жахливий. Проте, запевнив, що не дивується, що така оказія трапилася. Адже у приміщенні не було комунікацій: власники спеціально провели воду, щоб користуватися ванною кімнатою. 

Сусід каже, що в тій ванній кімнаті часто протікало – власне, це й могло спричинити обвал. 

У ДСНС розповіли, що поки вини господарів квартири не розглядають – ймовірно, причина обвалу пов'язана з віком будівлі. Проте це досліджуватимуть відповідні фахівці. 

Про затримання чоловіка, який зарізав людину на Північному ринку

Оперативники затримали 42-річного лучанина, який посеред дня наніс смертельне поранення ножем 50-річному чоловіку.

Як повідомили в поліції, через конфлікт, який раптово виник між двома чоловіками, один з них схопив ножа та наніс ним тілесне ушкодження іншому. Через кілька хвилин поранений, якому було 50 років, помер. Підозрюваний же з місця події втік.

«Поліцейські провели комплекс оперативно-розшукових заходів, аби знайти особу. Адже за майже 5 годин, поки фігурант переховувався, він змінив кілька місць перебування, пересувався різними способами і транспортними засобами тощо. Весь цей час оперативники виходили на його слід, тож задіяли всі сили й засоби. Близько 21 години співробітники кримінальної поліції затримали причетного: ним виявився 42-річний мешканець Луцька», - повідомив начальник ГУНП Юрій Крошко. 

Про смертельну ДТП на Волині

У Володимирському районі сталася дорожньо-транспортна пригода, у якій загинув 36-річний велосипедист.

Смертельна ДТП трапилась у понеділок, 4 жовтня, на автодорозі поблизу села Стара Лішня Володимирського району: 66-річний киянин, керуючи автомобілем Volkswagen Jetta, збив 36-річного велосипедиста, жителя району, який рухався у попутному напрямку.

Від отриманих травм волинянин помер на місці.

Інші цікаві новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів