Поділитись:

«На доріжку»: у Луцьку на автостанції викрили «алкомаркет» на лавочці (фото)

Середа, 05 жовтня 2022, 11:19
«На доріжку»: у Луцьку на автостанції викрили «алкомаркет» на лавочці (фото)

У Луцьку на автостанції муніципали виявили чоловіка, який торгував саморобною горілкою на посадковому майданчику.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці департаменту муніципальної варти Луцької міської ради.

У середу, 5 жовтня, муніципали під час обстеження території автостанції №1, що на вул. Конякіна, виявили на посадковому майданчику чоловіка, який торгував рідиною з різким запахом спирту. 

Порушником виявився громадянин, який у липні цього року вже притягався до адміністративної відповідальності згідно з ч. 3 ст. 156 КУпАП за торгівлю алкоголем з рук на території автостанції. Рішенням суду він був визнаний винним, на порушника наклали штраф у розмірі 10 200 грн.

У зв’язку із вчиненням повторного порушення упродовж року, інспектор мунварти склав на чоловіка протокол вже за ч. 4 ст. 156 КУпАП, яка передбачає відповідальність у вигляді накладення штрафу від 13 600 до 23 800 грн. Справа буде передана у Луцький міськрайонний суд.

«На доріжку»: у Луцьку на автостанції викрили «алкомаркет» на лавочці (фото)«На доріжку»: у Луцьку на автостанції викрили «алкомаркет» на лавочці (фото) 

Нагадаємо: у Луцьку вкотре розбиратимуться з проблемою жебраків на автостанції, через яких пасажири не можуть ані спокійно придбати квиток, ані сісти в автобус.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів