Поділитись:

Путін призначив «голів» анексованих територій України

Середа, 05 жовтня 2022, 10:25

Президент росії володимир путін підписав «закони про прийняття» до РФ захоплених територій Луганської, Донецької, Запорізької та Херсонської областей України.

Про це повідомила «Українська правда» з посиланням на російські ЗМІ.

У середу, 5 жовтня, путін підписав закони про ратифікацію «договорів» про приєднання та федеральні конституційні закони про «прийняття» як суб'єктів РФ, «ДНР, ЛНР, Запорізької та Херсонської областей».

Зазначимо, що для територій окупованих Херсонської та Запорізької областей у кремлі навіть видимість «республік» не створювали – анексували так.

Путін призначив Дениса Пушиліна тимчасовим виконувачем обов'язків «глави ДНР», Леоніда Пасічника – тво «глави ЛНР», Євгена Балицького – тво «губернатора» Запорізької області, Володимира Сальдо – тво «губернатора» Херсонської області.

Саме з цими особами російський президент 30 вересня підписав фіктивні й юридично нікчемні «договори» про прийняття окупованих територій українського сходу та півдня до складу РФ.

Херсонський ставленик кремля Кирило Стремоусов уже заявив, що митний контроль на межі між Херсонською областю та Кримом перестав існувати.

Нагадаємо: Північна Корея підтримала проголошену росією анексію частини областей України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів