Поділитись:

Ядерний шантаж та наслідки для росії (відео)

Вівторок, 04 жовтня 2022, 22:30
Ядерний шантаж та наслідки для росії (відео)

Все частіше лунають думки від експертів та погрози від представників рф, що росія може застосувати проти України ядерну зброю.

Чи піде на цей крок путін та якої відповіді варто очікувати від світу розповів у ефірі програми «Прайм-Тайм» голова Українського центру безпеки та співпраці Сергій Кузан.

Експерт розповів, що путін вже показав, що не завжди керується військовою доцільність, а політичними амбіціями.

Сергій Кузан зазначив, що українські військові готуються до будь-якого сценарію і всі сили оборони знають як діяти за різних умов.

Також експерт додав, що ядерний шантаж, який застосовує путін протягом останній 10 років свого правління, перестає діяти на країни заходу. Але як показує практика ці погрози це просто погрози, навіть Індія і Китай усвідомлюють безперспективність використання ядерної зброї.

Путін розуміє, що застосування ядерної зброї несе персональні небезпеку для нього і його оточення, а ці люди дуже люблять своє життя та владу. Адже у випадку застосування такої зброї відповідь від західних партнерів буде жорсткою і буде включати військову складову. Тому вони продовжують звичну для себе тактику ядерного шантажу, але ця тактика вже стає недієвою.

Окрім того, за даними розвідки інформація про приведення ядерної зброї до готовності відсутня.

Детальніше у відео. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів