Поділитись:

У Львові тренуються до ядерного удару: чи готується Луцьк (відео)

Понеділок, 22 серпня 2022, 20:40
У Львові тренуються до ядерного удару: чи готується Луцьк (відео)

У Львові активно готуються до можливого ядерного удару. Як заявив мер міста Андрій Садовий в ефірі польських ЗМІ впродовж двох місяців у Львові щодня відбувається тренування людей і підготовка до ядерної чи хімічної атаки.

Він підкреслив, що хоче, щоб за тим, що відбувається у Львові, спостерігали польські міста, «бо цей ворог живий і весь час атакує».

«Наразі інформації про хімічну атаку, ні від військових, ні від правоохоронних органів, ні від інших відповідних державних органів немає. Однак із численними повідомленнями про можливе загострення ситуації з обстрілами, вирішили відмінити всі урочисті заходи до Дня державного прапора України і до Дня Незалежності. Звертаємося до людей бути уважними і під час повітряної тривоги обов'язково спускатися в укриття. Однак разом з ним і уникати паніки», – відповів на запитання про те чи готуються в Луцьку до ймовірного ядерного удару мер Ігор Поліщук.

Нагадаємо, що в МВС закликали українців 23-25 серпня ховатися в укриття при кожній повітряній тривозі, позаяк у ці дні очікується зростання кількості обстрілів українських міст російськими загарбниками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів