Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин вівторка, 4 жовтня

Вівторок, 04 жовтня 2022, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин вівторка, 4 жовтня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за вівторок, 4 жовтня:

Про вбивство на Північному ринку

Сьогодні, 4 жовтня близько 17 години в Луцьку неподалік Північного ринку сталось вбивство. В загиблого чоловіка була колота рана на шиї. 

Чоловік отримав ножове поранення в шию поза межами ринку. Але встиг дійти до ринку, де у нього з дружиною була торгова точка. Там же упав та помер.

Перед смертю чоловік встиг назвати ім’я вбивці.

Про скандал у Луцькій стоматполіклініці

Нещодавно Луцький міський голова Ігор Поліщук публічно розкритикував роботу директорки КП «Луцька міська клінічна стоматологічна поліклініка» Світлани Черниш. Мовляв, місяць тому попереджав, що безлад, гроші йдуть мимо каси, лікують три зуби, а в звітності пишуть один. А ще в установі продовжує здійснювати прийом імплантолог, який приїздить зі Львова. А це робоче місце, мовляв, можна надати місцевому фахівцю.

Сайт новин Луцька та Волині «Конкурент» вирішив розібратися, чому забурлило в тихій гавані луцької стоматології.

Зі слів наших джерел, все почалося з призначення наприкінці травня на посаду медичного директора Яковчук Любові Анатоліївни (більші відомої за попереднім своїм прізвищем – Качмар). Вона почала висувати чимало зауважень як до працівників стоматполіклініки, так і до її директорки Світлани Черниш. Лікарі стверджують про необгрунтованість звинувачень Яковчук-Качмар, але про підстави для таких звинувачень ми розповімо в наступних матеріалах.

Детальніше читайте за посиланням.

Головне у Луцьку: ТОП новин вівторка, 4 жовтня 

Про смерть волинянина в зоні бойових дій

Під час виконання військової служби із захисту України у зоні бойових дій помер маневичанин Олександр Мандзюк.

У військового залишилися дружина та двоє синів. У громаді захисника зустрічатимуть у вівторок.

Головне у Луцьку: ТОП новин вівторка, 4 жовтня 

Інші цікаві новини:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів